Bel ons!  0313 41 45 28
 
Interieur en bouw

Natuursteen is een prachtig materiaal en is voor veel binnen- en buitentoepassingen zeer geschikt. Al in de Oudheid werden deze materialen veelvuldig door de antieke bouwmeesters toegepast. En nog steeds is natuursteen een zeer geliefd materiaal. Het materiaal is kwalitatief zeer hoogwaardig en door de prachtige uitstraling biedt het ongetwijfeld een meerwaarde voor uw huis of bouwproject.

In de natuur zijn veel verschillende soorten en kleuren beschikbaar. Daardoor kan natuursteen heel gevarieerd worden gebruikt, afhankelijk van de gewenste toepassing. De ene steensoort is namelijk beter geschikt voor een interieur, het andere veel beter voor een buitentoepassing.

Degens Natuursteen beschikt over een eigen werkplaats waar alle producten op maat worden bewerkt. Onze machines zijn geschikt om de meeste bewerkingen uit te voeren. Maar ook het ambachtelijke handwerk voeren wij nog steeds met grote precisie uit. Dit biedt garantie voor kwaliteit en de mogelijkheid nog aanpassingen door te voeren.

Wij nemen graag de tijd voor u om u vrijblijvend en goed te adviseren over het best geschikte materiaal voor uw toepassing.

Degens Natuursteen levert producten aan zowel de zakelijke markt als aan de particulier.

 

Afwerking

Natuursteen kan op verschillende manieren worden bewerkt:

Gepolijst (hoogglans), gezoet (mat), gebrand en geborsteld. 

Deze laatste toepassingen zijn uitsluitend geschikt voor graniet. Deze bewerking geeft een ruwere uitstraling.

Graag adviseren wij u over de afwerking die het beste bij uw project past.

 

Toepassingen

Degens Natuursteen is gespecialiseerd in het in eigen beheer vervaardigen van veel producten van Belgisch hardsteen. Een greep uit onze mogelijkheden: 

  • Vensterbanken
  • Vloeren
  • Open haardplateaus en haardbekleding
  • Dorpels
  • Aanrechtbladen en wastafelbladen
  • Afdekmuren
  • Sokkels voor beelden

 

Composieten

Degens Natuursteen biedt een ruim assortiment aan composiet tegels. Plaatmateraal. Composiet is sterk, vlekvrij en gemakkelijk te onderhouden.

Wij werken samen met de Cosentino Group en  zijn exclusief dealer van Silestone. Daarnaast zijn wij een samenwerking aangegaan met Grespania, een gerenommeerde Spaanse keramische tegels en platen

Er zijn verschillende kwaliteiten beschikbaar, waardoor het belangrijk is een goede keuze te maken voor de kwaliteit die voor uw toepassing geschikt is. 

Graag adviseren wij u vakkundig over het materiaal dat u het beste kunt gebruiken voor uw specifieke project en ook over de afwerking daarvan. 

Heeft u belangstelling of vragen? Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden!

 

CONTACTGEGEVENS

Degens Natuursteen
Rinaldostraat 6b
6953 CP Dieren

Telefoon 0313 41 45 28
Email info.degens@degens.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.30 uur
Zaterdag: op afspraak