Bel ons!  0313 41 45 28
 
Grafmonumenten

Gedenktekens

Een mooi grafmonument is een belangrijk aandenken aan de overleden dierbare en draagt voor de nabestaanden bij tot een goede rouwverwerking. Daarom verdient ieder grafmonument de grootste zorg en nauwkeurigheid. Door ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring garanderen wij u een monument van hoogwaardige kwaliteit.

 

Ontwerp

Heeft u wensen of mogelijk zelf een ontwerp? Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. In gezamenlijk overleg verwerken we uw eigen ontwerp tot het door u gewenste eindresultaat. In onze werkplaats op eigen locatie worden de monumenten bewerkt.

Degens Natuursteen is betrokken en denkt graag met u mee om dit gedenkteken conform uw persoonlijke wensen te realiseren.


Soorten gedenktekens

Voor gedenktekens beschikt Degens Natuursteen over een ruim assortiment. Naast gepolijste natuurstenen kunt u ook kiezen voor ruwe, natuurlijk gevormde stenen. Door de eenvoud van deze stenen stralen ze rust en sereenheid uit en zijn een harmonieus onderdeel van de natuur.
Wij hebben een ruime keuze voorradig op ons terrein.

Onze gedenktekens zijn ook geschikt voor urngraven, wij hebben ook in dit segment een ruim assortiment. Ook hier kunt u uw wensen kenbaar maken, zodat wij ook hierin maatwerk kunnen garanderen.

 

Grafonderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie van het grafwerk is eveneens onderdeel van ons dienstenpakket.

Aanpassingen in de belettering van de grafmonumenten voeren wij bij voorkeur uit in het voorjaar. Deze werkzaamheden zijn namelijk weersafhankelijk en voor een goed resultaat neemt dit de nodige tijd in beslag. Wij adviseren u dan ook uw wensen tijdig aan ons kenbaar te maken.


Kwaliteit, service en garantie

Degens Natuursteen levert uitsluitend producten van hoge kwaliteit.Wij zijn zeer betrokken bij u als onze klant. Direct persoonlijk contact is dan ook erg belangrijk voor ons zodat wij u goed kunnen adviseren. Daardoor kunnen wij u maatwerk bieden. Wij zijn professioneel en doen wat wij beloven. 

Vanzelfsprekend garanderen een vakkundige montage.

 

CONTACTGEGEVENS

Degens Natuursteen
Rinaldostraat 6b
6953 CP Dieren

Telefoon 0313 41 45 28
Email info.degens@degens.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.30 uur
Zaterdag: op afspraak