Bel ons!  0313 41 45 28
 
Over Degens

Wie zijn wij?

Joop en Petra Degens zijn de drijvende kracht achter Degens Natuursteen, een kleinschalig familiebedrijf dat rond 1930 is opgericht. Van oudsher werkt Degens Natuursteen met alles wat met natuursteen te maken heeft. Petra en Joop zijn al de derde generatie die het familiebedrijf met veel passie en elan al jaren voortzetten.

Vanaf 2012 hebben wij de werkzaamheden van Steenhouwerij Speklé in Velp voorgezet.

Wij onderscheiden ons door betrouwbaarheid, kwaliteit en betrokkenheid bij u als onze klant. Ons advies is er altijd op gericht u de best passende oplossing te bieden.

Vanuit deze passie voor alles wat met natuursteen te maken heeft, brengen wij ons enthousiasme over aan onze klanten, ongeacht of dit een klein of een groot project is, particulier of zakelijk. Wij werken met veel liefde aan de natuurstenen tot het gewenst eindresultaat is behaald.

 

Waar wij voor staan

Persoonlijk en betrokken contact met de klant vinden wij belangrijk. Vakkundige, professionele advisering staan hoog in ons vaandel. Wij nemen altijd voldoende tijd om de klant goed te helpen en te adviseren. Deze werkwijze garandeert kwaliteit en maatwerk. Onze producten zijn alle van hoge kwaliteit.

 

Missie

Al 90 jaar is Degens Natuursteen een betrokken en betrouwbare partner. De wensen van onze klanten staan bij ons altijd centraal. Enthousiast in onze maatwerkadvisering. Want onze passie is onze kracht! Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Wij houden ons aan onze afspraken en zijn pas tevreden als u dat voor 100% bent.

Met ruim 90 jaar ervaring adviseert Degens Natuursteen u vakkundig en deskundig.

 

Visie

Degens Natuursteen is een positief ingesteld bedrijf. Wij kijken vooruit en laten het verleden – onze basis en kennisontwikkeling als leerzame periode achter ons. Van hieruit bouwen wij naar een mooie toekomst voor ons bedrijf. Met het ons vertrouwde natuursteen dat met nieuwe technieken bewerkt kan worden. Maar zeker ook met nieuwe, moderne materialen die eindeloos veel mogelijkheden bieden. 

Wij blijven – als vanouds - beloven wat we waar kunt maken. Vanuit vakmanschap en professionaliteit blijven wij u als onze klant adviseren in een persoonlijke benadering. Maatwerk blijft de kwaliteit die u van ons al jaren gewend bent!

 

Ons bedrijf

Sinds 1970 is Degens Natuursteen gevestigd in Dieren. In de loop der jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest. Daarom hebben wij in 2012 een nieuwe bedrijfshal gebouwd en in gebruik genomen.Van oorsprong uit Arnhem 

 

Onze showroom

Onlangs is onze showroom geheel vernieuwd. Alle materialen waarmee wij werken, kunt u hier en ook op ons terrein, bekijken. 

Hier hebben wij, naast diverse soorten natuursteen, een grote collectie composiet plaatmateriaal en keramische tegels  in vele kleuren, patronen en maten.

Wij adviseren u graag over de talloze mogelijkheden.

 

Onze werkplaats
Degens Natuursteen beschikt over een eigen werkplaats. Hier vervaardigen wij veel maatwerk in Belgisch hardsteen en graniet zoals aanrechtbladen, vensterbanken, dorpels, vloeren, afdekmuurplaten etc.

Alle objecten worden ter plaatse door onze vakmensen tot het door u gewenste eindproduct bewerkt. Dit kunnen nieuwe projecten zijn, maar ook de renovatie van werken of het op maat maken van producten. De mogelijkheden voor de bewerking van de materialen zijn groot.
Wij beschikken over moderne machines maar ook het ambachtelijke handwerk voeren wij nog steeds met grote precisie uit. Het grote voordeel van een werkplaats op locatie is dat deze werkwijze duurzaam is en transportkosten bespaart. Deze oplossing is goed voor het milieu.
Onze werkplaats is toegankelijk is voor onze klanten: men kan zien hoe het product wordt bewerkt. Dit wordt als bijzonder prettig ervaren.

Naast het vervaardigen van objecten uit natuursteen, voert Degens Natuursteen ook renovatiewerk uit.

Voor deze bedrijfsactiviteiten, en ook het plaatsen van de objecten op locatie werken wij samen met een professioneel, gespecialiseerd bedrijf dat over een team vakbekwame medewerkers beschikt en met wie we al jaren samenwerken.

 

Geschiedenis
In 1930 / 1933 is grootvader Degens begonnen met het bedrijf vanuit Arnhem. 

Vanwege WOII moest het gezin evacueren. Na de bevrijding bleek er niets meer van het huis en de werkplaats over te zijn. 

Het gezin Degens is in 1970 naar Dieren verhuisd, waar zoon Peter Degens het bedrijf zelfstandig verder heeft uitgebouwd.

In het verleden hebben samenwerkingen plaatsgevonden. Vanwege verschil in inzichten leidde deze samenwerkingen niet tot het gewenste resultaat. Degens Natuursteen heeft daarom besloten weer zelfstandig verder te gaan. Ook het klantenbestand is weer overgenomen.

In het najaar van 2019 introduceert Degens Natuursteen een geheel nieuw assortiment aan keramische tegels en een prachtige composietlijn. Met deze productlijnen speelt Degens Natuursteen in op de actuele vraag naar nieuwe, duurzame producten, die bovendien zeer onderhoudsarm zijn. Het is een grote meerwaarde voor het bedrijf.

Hierdoor slaat Degens Natuursteen de weg in naar een bestendige toekomst.

 

 

CONTACTGEGEVENS

Degens Natuursteen
Rinaldostraat 6b
6953 CP Dieren

Telefoon 0313 41 45 28
Email info.degens@degens.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.30 uur
Zaterdag: op afspraak