Bel ons!  0313 41 45 28
 
Kwaliteit is onze kracht

Loop bij ons binnen in de prachtige wereld van natuursteen!

Degens Natuursteen is uw specialist op het gebied van natuursteen bewerkingen en composiet.Ons familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring adviseert u vakkundig en deskundig. Met passie, daarin ligt onze kracht!

Natuursteen en composieten zijn beide mooie, duurzame materialen die een prachtige uitstraling hebben en waarvan u jarenlang plezier zult beleven. Met de toepassing van onze producten ondergaat uw interieur of exterieur een werkelijke metamorfose! Daarom zult u zeker tevreden zijn met uw keuze voor een van deze hoogwaardige producten. 

Degens Natuursteen heeft een groot scala aan natuursteen voor zowel uw interieur als voor buitentoepassingen. Denk daarbij aan marmer, graniet, Belgisch hardsteen en natuurlijk gevormde stenen. Op het gebied van keramische tegels composiet is Degens Natuursteen exclusief dealer van Silestone, Cosentino Group. 

Voor de keramische tegels en platen zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met Grespania.

Wij leveren uitsluitend maatwerk van hoge kwaliteit, zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt. Het grote voordeel daarvan is dat u niet bent gebonden aan standaard maten of een beperkte mogelijkheid in ontwerpen.

Degens Natuursteen is jarenlang van oorsprong gespecialiseerd in grafwerk. Ook in dit segment beschikken wij over een ruim assortiment. Naast een breed scala aan granietsoorten bieden wij een ruime keuze aan natuurlijk gevormde stenen.

In onze onlangs geheel vernieuwde showroom kunt u alle materialen waarmee wij werken, bekijken. Hier kunt u inspiratie opdoen en zich door ons laten adviseren. Wij nodigen u van harte uit ons een bezoek te brengen!

CONTACTGEGEVENS

Degens Natuursteen
Rinaldostraat 6b
6953 CP Dieren

Telefoon 0313 41 45 28
Email info.degens@degens.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.30 uur
Zaterdag: op afspraak